Race Start Times

100KM TEAM ULTRA

Start Time: Your decision (Anytime from 7:30pm – Saturday 12th Sept)

Start Time Cut Off Time Presentations Total Race Duration
12/9 @ 7:30pm 13/9 @ 11:30am 13/9 @ 12:00pm 16 Hours

 

100KM ULTRA

Start Time: Your decision (Anytime from 7:30pm – Saturday 12th Sept)

Start Time Cut Off Time Presentations Total Race Duration
12/9 @ 7:30pm 13/9 @ 11:30am 13/9 @ 12:00pm 16 Hours

 

50KM ULTRA

Start Time Cut Off Time Presentations Total Race Duration
13/9 @ 4:30am 13/9 @ 11:30am 13/9 @ 10:00am 7 Hours

 

42.2KM MARATHON

Start Time Cut Off Time Presentations Total Race Duration
13/9 @ 5:00am 13/9 @ 11:30am 13/9 @ 9:15am 6.5 Hours

 

42.2KM MIDNIGHT MARATHON

Start Time Cut Off Time Presentations Total Race Duration
13/9 @ 12:00am 13/9 @ 11:30am 13/9 @ 4:45am 11.5 Hours

 

42.2KM MARATHON RELAY

Start Time Cut Off Time Presentations Total Race Duration
13/9 @ 5:00am 13/9 @ 11:30am 13/9 @ 10:00am 6.5 Hours

 

21.1KM HALF MARATHON

Start Time Cut Off Time Presentations Total Race Duration
13/9 @ 05:30am 13/9 @ 11:30am 13/9 @ 7:30am 6 Hours

 

10KM RUN

Start Time Cut Off Time Presentations Total Race Duration
13/9 @ 07:00am 13/9 @ 11:30am 13/9 @ 8:30am 4.5 Hours
Registration for 2020 will be open soon.
Please browse the site for information on the upcoming River Run 100. Registration will open at the end of January.